top of page

All you need to know if you want to be a 

Freedom Warrior

Vaak was ik het buitenbeentje, die rare, de vreemde eend in de bijt. Ik paste nooit binnen de kaders, hoe hard ik ook probeerde. Totdat ik stopte met proberen en het juist helemaal anders ging doen. Vrij van alle verwachtingen ging ik luisteren naar wat ik diep van binnen voelde.

 

Zo begon ik mijn zoektocht naar ultieme vrijheid.

 

Waar ik ooit dacht dat onbeperkt reizen vrijheid betekende, weet ik nu dat échte vrijheid gaat over eigen keuzes maken en verantwoordelijkheid (kunnen) nemen over alles wat er echt toe doet..

 

Als freedom warrior stop je met kijken naar anderen. Je maakt keuzes vanuit jouw eigen intuïtie en beslist zelf hoe jij jouw leven wilt inrichten. Dat voelt in het begin onwennig, want dit hebben we zo niet geleerd, maar geloof mij; als je eenmaal die vrijheid hebt geproefd, ga je niet meer terug en blijf je jouw eigen koers varen.

Wooden Hut
e0faab3d-ac7a-4058-93e6-b107ed140367 2.JPG

Waarom is vrijheid my main jam?

1. De wereld is hard aan het veranderen, maar veel van de systemen van vroeger bestaan nog steeds. Ik geloof in nieuwe, vrije manieren om samen te leven, werken en creëren. 

2. Wanneer meer mensen zelf kunnen bepalen hoe ze hun tijd en energie indelen, gaat veel van hun output naar dingen die er voor hen écht toe doen. We cut the bullshit en gaan zo samen bijdragen aan een mooiere wereld. 

3. Mensen die vrij zijn weten hun waarde en laten zich door niemand tegenhouden om alles uit hun leven te halen wat er in zit. Dat gun ik iedereen! 

Missie

Het is mijn missie om de wereld van werken te veranderen. Ik geloof niet langer in werken binnen gezette 9 tot 5 tijden, vanuit hetzelfde kantoor, 5 dagen per week. Als de lockdowns iets hebben bewezen is het wel dat het ook écht anders kan. 

Mijn grote droom is dat jij en ik vrij zijn om te werken en creëren vanuit ons eigen ritme. Ik geloof namelijk dat wij dan veel meer impact kunnen maken. Onderzoek doen naar jouw ideale ritme is daarvoor cruciaal. Dat kun jij alleen zelf, maar ik kan je er wel bij helpen..  

8e3e0dbf-c9d4-4163-ac7f-4e30bb484392 2.JPG

Set 
yourself
free

Marble Surface
20210622-tomdoms_0372572.jpg

Find your
Magic

_LF_1870-bewerkt.jpg
_LF_2084.jpg

Samenwerken?

Je kunt mij enthousiast krijgen van werken met mooie mensen, bedrijven en mooie missies. Ik heb verschillende bedrijven en sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen! 

bottom of page